SPOR-Quaresma resitali başladı

Beşiktaş’ın Portekizli süperstarı, ilk maçta olduğu gibi dün de büyüledi. Klas hareketleri ve sıradışı çalımlarıyla Siyah-Beyazlı taraftarları mest eden ünlü yıldız iki golün de asistini yaptı.

Ricardo Quaresma şov devam ediyor… Geçen hafta Vikingur maçıyla İnönü’de başlayan Quaresma fırtınası dün de Faroe Adaları’nda etkisini gösterdi. Teknik direktör Schuster’in ilk karşılaşmada alınan 3-0’lık galibiyete rağmen sahaya sürerek, “Sen bu takımın karizmasısın” mesajını verdiği Portekizli süperstar dün geceye de damgasını vuran isimdi. Ünlü yıldız, kendisini izlemek için ekran başına kurulan Siyah-Beyazlı taraftarlara bir kez daha futbol resitali yaşattı. Ortaya koyduğu klas hareketler ve attığı müthiş çalımlarla herkesi kendine hayran bırakan Quaresma, önce Nihat’ın ardından da Bobo’nun ikinci golünde asist yaptı.

Tek eksiği gol kaldı
Ricardo Quaresma’nın verdiği birçok gollük pası ise Beşiktaş’ın ileri uç adamları kullanamadı. İnönü’de penaltıyı golle sonuçlandıramayan ünlü oyuncu dün gece de amacına ulaşamadı. Portekizli yıldız Siyah-Beyazlı forma altında ilk resmi golünü atmak için çok uğraştı didindi ama bu hedefini bir sonraki karşılaşmaya bıraktı.