SPOR-Guti için geri sayım başladı

Yönetimin her konuda anlaştığı, taraftarların sabırsızlıkla yolunu gözlediği Guti’nin Türkiye yolculuğu başlıyor. Salı günü İstanbul’a ayak basacak olan İspanyol yıldız imzayı ise tıpkı Q7 gibi atacak.

Transfer döneminin başında ‘En az 2 yıldız’ hedefi koyan Beşiktaş yönetiminin bu sözünü tutmasına çok az kaldı… Siyah-Beyazlı taraftarların henüz Quaresma coşkusunu yaşadığı sırada Guti’yle de el sıkışan Beşiktaş yönetimi, Real Madrid’in kaptanını önümüzdeki salı İstanbul’a getirerek Türkiye’yi bir kez daha sallamaya hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncuyu kontenjanı boşaltmadan getirmemek için gecesini gündüzüne katan Beşiktaş yönetiminin, ilk olarak Tello ile yolları ayırması üzerine tecrübeli oyuncunun İstanbul’a geliş tarihindeki rötar giderilmiş oldu. Bu gelişme üzerine Real Madrid yönetiminden pazar gününe randevu talebinde bulunan Guti, alacaklarının tahsili konusunda son bir görüşme yapacak ve bu toplantının ardından altyapısı da dahil olmak üzere tam 26 yıllık Madrid macerasını resmen noktalayacak.

İmza töreni İnönü’de
Guti’yi salı günü özel uçakla İstanbul’a getirecek olan Başkan Yıldırım Demirören, İspanyol yıldızın imza törenini tıpkı Quaresma gibi İnönü Stadı’nda gerçekleştirecek. Siyah-Beyazlı taraftarların önünde 2 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan yıldız oyuncunun hemen çalışmalara başlayıp, 19 Ağustos’taki Avrupa Ligi Play-Off maçında sahada olması bekleniyor. Bu arada Kartal Yuvaları da, Guti’nin giyeceği 14 numaralı formaları imza gününe yetiştirebilmek için oldukça ciddi bir çalışma sergiliyor.

..Ve Raul Schalke’de
Uzun süredir Beşiktaş’ın transfer gündemini meşgul eden İspanyol yıldız Raul Gonzales, Schalke 04 ile anlaşma sağladı. Yıllardır Real Madrid formasıyla elde ettiği başarılarla futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran ve Madrid’in sembolü olan tecrübeli futbolcunun yeni durağı Almanya oldu. Guti transferini bitiren ve Raul için girişimlerini hızlandıran Siyah-Beyazlılar ise Raul’de hayal kırıklığına uğradı. İspanyol yıldızın transferinin bittiğini, Schalke Teknik Direktörü Felix Magath açıkladı.