SPOR-Beşiktaş sınırlı seyirci ile maça çıkıyor

Nüfusu İnönü Stadı kadar olan Faroe Adaları’nda, bugün oynanacak Vikingur-Beşiktaş maçından haberi olan Adalılar’ın sayısı oldukça sınırlı.

İlk maçı 3-0 kazanarak turu neredeyse garantileyen Siyah-Beyazlılar, çileli bir rövanş maçına çıkacak. Maçın oynanacağı 2 bin kişilik stadın dolması bile şüpheli gözüküyor.

Kartal Ada sahillerinde!
Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 3-0’ın rövanşında Faroe Adaları temsilcisi Vikingur ile bugün karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 21.00’de başlıyor.

Ricardo Quaresmalı Beşiktaş, yeni sezondaki ilk resmi deplasman maçına bugün çıkıyor… Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında 3-0 mağlup ettiği Vikingur’un konuğu oluyor. Toftir Stadı’ndaki karşılaşma, saat 21.00’de başlayacak. ATV’den ekranlara gelecek 90 dakikayı Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Mattias Gestranius yönetecek. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Bernd Schuster, çalışma temposundan memnun kaldığı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ı dinlenmeleri için İstanbul’da bıraktı. Kartal’da bu mücadelede genç isimlerin de boy göstermesi bekleniyor.

Vikingur’u elerlerse, rakip Plezen
Siyah-Beyazlılar, Vikingur’u elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti’nin Viktoria Plezen takımıyla karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın 3. ön eleme turundaki ilk maçı 29 Temmuz’da deplasmanda, rövanş ise 5 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.