SPOR-Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş, Vikingur takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı için Faroe Adaları’na gitti.<Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a hareket eden siyah-beyazlılar, daha sonra başka bir uçakla Faroe Adaları’na geçecek.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı ve asbaşkan Serdal Adalı ile futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da kafileyle birlikte Faroe Adaları’na giderken, kafilede şu oyuncular yer aldı:

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, Fabian Ernst, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Uğur İnceman, Rodrigo Tabata, Bobo, Erhan Güven, Matias Delgado, Mert Nobre, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci.

Siyah-beyazlılar, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Toftir Stadı’nda son antrenmanını yapacak. Antrenmanın ardından da teknik direktör Bernd Schuster basın toplantısı düzenleyecek.

İBRAHİMLER KADRODA YOK
Teknik direktör Bernd Schuster, Vikingur ile oynanan ilk maçta ilk 11’de görevlendirdiği İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’i ikinci karşılaşma için Faroe Adaları’na götürmedi. İlk maçta 18 kişilik maç kadrosuna alınmayan Matteo Ferrari ise takımla birlikte Faroe Adaları’na gitti.