AKTÜEL-AK Parti binasına bombalı saldırı!

Bina önüne gece saatlerinde bırakılan parça tesirli bomba uzman ekipler tarafından fünye ile imha edildi. Erzurum’da AK Parti İl Başkanlığı binası önüne gece saatlerinde bırakılan parça tesirli bomba uzman ekipler tarafından fünye ile imha edildi. İmha sırasında patlamanın şiddetiyle çevredeki iş yerlerinin camları kırıldı.

Dün saat 24.00 sıralarında iki kişi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı binası önünde bulunan çöp kutusuna parça tesirli bomba bırakıldı.

Daha sonra terörle mücadele ve istihbarat birimleri anında harekete geçti. Bomba imha ekipleri şüpheli paketi incelerlerken, iki şüpheli Yukarı Mumcu’da yakalandı. Daha sonra biri Yukarı Mumcu’da, diğeri Tebriz kapıda iki hücre evine baskın düzenlendi.

Operasyonu Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve şube müdürleri yürütürken, operasyonlara
Terörle Mücadele, İstihbarat ve Özel Harekat Şubesi timleri katıldı. Şüpheli paket uzman ekipler tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi. Bu sırada çevredeki bazı işyerlerinin camları kırıldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili yardım ve yataklık yapan iki kişiyle birlikte toplam 4 kişinin yakalandığını ve sorgulandıklarını bildirdi.