SPOR-Schuster yabancı öğrencilerini değerlendirdi

Beşiktaş’ın yabancılarını mercek altına alan teknik direktör Bernd Schuster, bir raporla Siyah-Beyazlı yönetimi bilgilendirdi. İşte Alman çalıştırıcının gözünden, yabancı öğrencileri… Kartal’ın yeni hocası Bernd Schuster, tüm yabancı oyuncuları hakkında yönetime sunmak üzere detaylı bir rapor hazırladı.

Schuster oyuncuları şöyle değerlendirdi:

Matteo Ferrari: Savunmayı önde kurmayı tercih ediyorum. Ancak Ferrari geri dönüşlerde çok ağır kalıyor. Bu nedenle kendisinin üzerinde durmuyorum. Uygun bir teklif alırsak, gönderilmesinde sorun olmaz.

Michael Fink: Aynı bölgede Ernst, Necip, Uğur hatta Toraman da görev yapabilir. Bu yüzden kontenjan açmak adına gönderilmesi en uygun isimlerden birisi Fink…

Matias Delgado: Hiçbir oyuncunun geçmişi beni ilgilendirmiyor. Şu anki durumu ile sadece toplu oyunda var. Risk almıyor, pozisyonlarda ayağını topa sokmuyor. Ayrıca direnci de düşük. Guti’nin gelişi ve Tabata’nın çok yönlü oyunuyla ihtiyacı hissedilmez.

Tomas Zapotocny: Savunmamıza farklı özellik katacak bir yapısı yok. Sivok ve Ferrari’den de ekstra bir özelliğe sahip değil…

Filip Holosko: Kendisini henüz görmedim. Ancak izlediğim kadarıyla yırtıcı bir oyuncu, savunmaya da yardım ediyor. Eksisi devamlılığı olmaması.
Bu yüzden net konuşamıyorum.

Rodrigo Tello: Çok yönlü bir oyuncu… Topu da iyi kullanıyor. Fakat biz süratli bir futbol oynayacağız, Tello’nun bu sisteme ayak uydurabileceğinden şüpheliyim.

Tomas Sivok: İnanılmaz üst düzey bir oyuncu değil. Fakat eldeki savunmacılar içerisinde, defansımızın en yaratıcı ismi konumunda bulunuyor.

Fabian Ernst: Çok iyi tanıdığım bir oyuncu. Savaşçı, mücadeleden kaçmayan ve 90 dakika aynı tempoda oynayabilen, takıma katkı sağlayan bir oyuncu Ernst…