SPOR-Kartal Henry’nin transferi için çaba harcıyor

Beşiktaş’ın yeni hocası, Amerika’ya gitmek isteyen Fransız yıldızı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor. Sponsorun adı da belli: Demirören ailesinin kısa süre önce yüzde 70 hissesini aldığı Moil.
Thierry Henry için Fenerbahçe ile kapışan Beşiktaş, bu transferde Sarı-Lacivertliler’den daha hızlı ilerliyor. 4 gün önce Barcelona’nın teşekkür ederek yollarını ayırdığı Fransız yıldız için ilk temasları Schuster yapıyor. Alman teknik adam, şu anda tatilde bulunan süperstarla görüşme halinde. Schuster, Amerika’ya gitmeyi kafasına koyan Henry’yi ikna etmek için Fransa’daki arkadaşlarını bile kullanıyor.
Diğer tarafta Başkan Yıldırım Demirören, çok sıkı bir çalışma içinde. Yıllık 5 milyon Euro isteyen siyahi oyuncuya Beşiktaş forması giydirmeyi kafasına koyan Demirören’in bu transfer için sponsor bulduğu da öğrenildi. Demirören ailesinin kısa bir süre önce yüzde 70 hissesini aldığı Moil firmasının, Thierry Henry’nin tüm masraflarını karşılayacağı bildirildi. Quaresma transferinde forma ve kombine satışıyla yüzü gülen Beşiktaş yönetimi, Henry’nin de gelmesi durumunda bu rakamların ikiye katlanacağını düşünüyor.