SPOR-Quaresma sokak lambasını kırdı

Yusuf Şimşek, Beşiktaş’a transfer olduğunda reklamda oynamış ve senaryo gereği çektiği şut direği yamultmuştu. Quaresma ise reklam filmini Avusturya’da çekti! Portekizli yıldızın dünkü idmanda çektiği sert şut sokak lambasını kırdı. Siyah-Beyazlılar Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürürken, Ricardo Quaresma fırtınası da aralıksız devam ediyor. Antrenmanlarda ortaya koyduğu başarılı performans ile teknik heyetten alkış alan yıldız futbolcu dün sabah yapılan çalışmada hayli ilginç bir olayın kahramanı oldu.

İdmanda çok sert bir şut çeken Portekizli futbolcunun vuruşunda top, idman sahasının dışına çıktı ve sokak lambasını kırdı. Quaresma’nın bu vuruşu sonrasında idman sahası bir anda sessizliğe bürünürken, yıldız futbolcu ise kendini gülmekten alamadı. Bu olayın ardından ise akıllarla Yusuf Şimşek’in oynadığı ‘Enerji geliyorum demez’ sloganlı reklam geldi. Siyah-Beyazlı takıma transfer olduktan sonra reklam filminde oynayan futbolcunun, senaryo gereği çektiği şut direği yamultmuştu. Ancak Q7, kendi reklam filmini kendisi çekti!

Milliler idmana katılmadı…
Öte yandan Kara Kartallar dünkü antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde gerçekleştirilen idmana milli takımlarda bulunan Holosko ile Tello katılmadı. Sağ omzunda zorlanma sonucu ağrı oluşan kaleci Cenk Gönen’in ise tedavisine başlandı.