SPOR-Nihat hem sahada hem ekranda

Yeni sezonda Bernd Schuster’in en büyük kozlarından biri olan Nihat Kahveci, Nike’ın yeni reklam filmi için kameraların karşısına geçti ve ilginç kareler sergiledi.

Beşiktaş’ın golcüsü Nihat Kahveci, Nike’ın ‘Geleceği sen yaz’ sloganının reklamlarında çok farklı bir kimlikle karşımızda olacak. Nike’ın reklamında Arda Turan’ın bir milli maç sırasında attığı şut kale direğinden dönüyor ve Türkiye’de hayat futbol adına duruyor, basketbolcu Kerem Tunçeri, Arda’nın telefonlarına çıkmamaya başlıyor. Nihat Kahveci futbolu bırakıyor ve uzun sakalıyla balık tutarken görüntüleniyor. Özetle, Türkiye’de herkes futbolu hayatından çıkarıyor. Filmin devamında, attığı şut direkten dönen Arda, antrenman yaparken görüntüleniyor ve Hiddink ile tüm futbolcular Türkiye’nin futboldaki geleceğini yazmak için hazırlanıyorlar…

Beşiktaş’ın antrenmanlarında da oldukça hırslı olduğu gözlenen Nihat Kahveci, hem futbolu hem de Nike’in reklam filmiyle yeni sezonda isminden fazlasıyla söz ettirecek gibi görünüyor. Bernd Schuster’in ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı isimlerin başında gelen Nihat, genç oyunculara yakınlığıyla da alkış topluyor.