AKTÜEL-Mustafa Denizli’nin oteli Çeşme’de açıldı

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli ile Bülent Çizmeci’nin ortağı olduğu, İzmir’in Çeşme ilçesindeki Captain Suit Otel hizmete girdi. Otelin açılış kurdelasını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Çeşme Kaymakamı Cafer Sarılı, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, sanatçı Selçuk Yöntem , İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan ve Mustafa Denizli birlikte kesti.

Açılış töreninde gazetecilerin sorularını cevaplayan Mustafa Denizli, Beşiktaş ve Quarisma ile ilgili yorumları sezon başladıktan sonra yapacağını açıkladı.

Denizli, arkadaşları ile beraber ortaya ”çok şirin” bir eser çıkardıklarını belirterek, ”Burada olmadığım süre içinde otelin yükünü arkadaşlarım çekti. Bunun için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir otel yaptık. Çok güzel, sempatik bir otel ortaya çıktı. İnşallah önümüzdeki dönem Çeşme turizmine, ülke turizmine faydalı bir eser olur, bizler de mutlu oluruz. Artık yaz dönemlerinde burada dinlenme ortamı bulacağım. Burası rahmetli ağabeyim İsmail Denizli’nin projesiydi. Bitirmek bize nasip oldu” dedi.

Beşiktaş’ın iddialı bir takım haline geldiğini de vurgulayan Denizli, Quarisma transferi ile yorumlarını lig başlayınca yapacağını söyledi. Açılışta Denizli’yi yalnız bırakmayan gazeteci Uğur Dündar ise Fenerbahçe’nin Daum ile yollarını ayırmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Captain Suit Otel’in proje ortağı Bülent Çizmeci ise, ”Burası bildiğiniz gibi Mustafa Denizli’ye ait Kaptan Otel’di. Önce kendisine projemizi anlattık. Yaptığımız planlamaya göre önce eski oteli yıkarak, bloklar halinde 82 suit odadan oluşan Capatin Suit’in yapımına başladık. Bugün otelimizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çizmeci, Capatin Suit Otel projesini Mustafa Denizli, Yüksek Mimar Kaan Yıldırım, Kamil Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.