SPOR-Hilbert imza atıyor

Hırslı futbolu ve renkli kişiliğiyle Pascal Nouma’yı anımsatan Hilbert, imza için dün akşam İstanbul’a geldi. Alman yıldız, “Ernst buradaki atmosferi anlattı. Çifte kupa kazanmış bir takımın oyuncusu olacağım” dedi. Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde anlaşmaya vardığı ilk isim olan Roberto Hilbert, resmi sözleşme imzalamak için dün akşam İstanbul’a geldi. Renkli kişiliği ve hırslı futboluyla Kartal’ın unutulmaz yıldızı Pascal Nouma’yı anımsatıp, Siyah-Beyazlı tribünleri şimdiden heyecanladıran Alman yıldızı, 250 taraftarın yanı sıra Cengiz Zülfikaroğlu ve Mete Düren karşıladı.

‘Zaferler için geldim’
Karşılamadan etkilendiği gözlenen Alman yıldız, ilk iddialı açıklamalarını yaptı. Sakatlığı nedeniyle bir süre milli takımdan ayrı kalan Hilbert, “Beşiktaş’a, milli takıma yeniden yükselmek için geldim. Buraya gelmeden önce Ernst’le görüştüm. Atmosferi bana anlattı. Onun söylediklerinden çok etkilendim. Çifte kupa kazanmış bir takımın oyuncusu olacağım. Aynı başarıları tekrar yaşamak istiyorum. Schuster iyi bir hoca ve bizim için çok büyük bir avantaj” ifadelerini kullandı.

14.00’te Ümraniye’de…
Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek olan Hilbert, saat 14.00’te Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak. Transferle ilgili görüşlerini aktaran futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ise, “En az Quaresma kadar adından söz ettirecektir. İstikrarlı futboluyla milli takıma kadar yükselen bir isim. Quaresma gibi kendini yeniden kanıtlamak için Beşiktaş’a geldi” dedi.