AKTÜEL-Beşiktaşlılar Bebek Şenliği ile coştu

Bebek Şenliği yine Beşiktaşlıları coşturdu… İstanbul’un en popüler ve canlı semti Bebek, 11-12-13 Haziran tarihlerinde yine alışveriş, müzik ve eğlenceye doydu!
Bebek Parkı içerisinde yer alan, Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından organize edilen Bebek Şenliği, 11 Haziran Cuma günü Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın katılımıyla başladı.
Başkan Ünal, yaptığı açılış konuşmasında dostluğun, Beşiktaş’a hizmet etmenin ve Atatürk ilkelerinin önemine değinirken, konuşmasını ” Ne mutlu Beşiktaş’ta yaşayanlara, ne mutlu Bebek’li olanlara, ne mutlu bu ülkenin insanlarına!” sözleriyle bitirdi.

Tüm gün Dinamo 103.8’in DJ’lerinin performansları, akşamları ise farklı grupların konserleri ile Bebek Şenliği’ne katılanlar müzik ziyafeti yaşadı.

Sabah 11:00’den gece 22:00’ye kadar açık olan eğlence, yiyecek-içecek ve alışveriş stantlarıyla birlikte konuklarına eğlenceli sürprizler sunan Bebek Şenliği, “SOAKED” , “aCuba”, “Sattas”, “Multitap” ve “Kolektif İstanbul” un muhteşem performanslarına ev sahipliği yaptı.