AKTÜEL-Türkiye’nin ilk online oto fuarı

Oto FuarıTürkiye’nin ilk online otomobil fuarı 2. kez açıldı. Otomobilseverler markaların modellleriyle ilgili bilgi, fotoğraf ve videolara ulaşıyor. Türkiye’nin ilk ve tek haftalık gazetesi Otoyaşam’ı yayınlayan, Türkiye’nin en beğenilen otomobilleri yarışması Otobil’i düzenleyen Hürriyet Gazetesi, şimdi de Türkiye’nin ilk online otomobil fuarını düzenleyerek yine bir ilke imza atıyor. Hürriyet’in haberi şöyle… Geçen yıl ilki düzenlenen fuarın, yoğun talep üzerine ikincisi düzenleniyor.

26 Mayıs – 11 Haziran tarihlerinde www.hurriyetonlineotofuari.com isimli internet sitesini ziyaret eden otomobilseverler markaların modellleriyle ilgili ayrıntılı bilgi, özel fotoğraf ve videoları görebilecek.

Geçen sene ilki gerçekleştirilen, otomotiv sektörünü tüketicileri ile buluşturma amacını taşıyan Hürriyet Online Oto Fuarı, bu sene de yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Geçen sene gerçekleştirilen Hürriyet Online Oto Fuarı’nı 410.000’i farklı ziyaretçi (UV) olmak üzere, toplam 530.000 kişi ziyaret etmişti.

Bu sene 2.si düzenlenen Hürriyet Online Oto Fuarı’na okurlardan gelen talep üzerine ticari araçlar da dahil edildi. Böylece geçen sene sadece binek otomobiller için düzenlenmiş olan Hürriyet Online Oto Fuarı’nın kapsamı ticari araçların katılmasıyla genişledi.

150 BİN ZİYARETÇİ
Siteyi çok kısa bir sürede 150 bin kullanıcı ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı her geçen hızla artıyor.