SPOR-Kartal Quaresma’nın yolunu gözlüyor

quaresmaHer gün Beşiktaş’a biraz daha yaklaşan Ricardo Quaresma’nın transferinde an be an yeni gelişmeler yaşanıyor. Taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor. Beşiktaş’ın yeni sezon planları içerisinde ‘olmazsa olmaz’ isimlerden olan Ricardo Quaresma’nın transferinde baş döndürücü bir trafik yaşanıyor.

Beşiktaş-Quaresma-İnter üçgeninde yine sıcak gelişmeler var. İnter’de daha fazla forma giymeyi hakettiğini her fırsatta dile getiren Portekizli yıldızın İtalyanlar’la olan teması, şimdilik transferin resmiyet kazanmasını engelleyen tek faktör. Quaresma üç kupanın primi olan 3 milyon Euro’yu talep ediyor, Çizme ekibi ise Beşiktaş’a vermeyi planladığı yıldız oyuncuya ödeme yapmaya pek yanaşmıyor. Ayrıca teknik direktör Jose Mourinho’nun Real Madrid’le anlaşması da İnter’in 1 numaralı gündem maddesi. Bu nedenle Beşiktaş-İnter görüşmeleri şimdilik sekteye uğramış gibi. Mourinho’nun neden olduğu rötara rağmen İtalyanlar’ın “Öncelik sizde” garantisi vermesi Kartal’ın en büyük kozu. Yıldırım Demirören ve ekibi ise İtalya’daki gelişmeleri yakından takip ediyor. Yönetim gibi Siyah-Beyazlı taraftarlar da tüm bu gelişmeleri ciddi şekilde izliyor.

Geri sayıma geçildi
Quaresma’nın transferiyle tekrar hayata dönmeyi planlayan Beşiktaşlı futbolseverler de resmen geri sayıma geçti, Q7’nin İstanbul’a ineceği günü bekliyor. Teknik direktör Mustafa Denizli ise sezonun erken açılacak olması nedeniyle transfer gelişmelerinin daha hızlı ilerlemesi için yönetimin atacağı adımları takip ediyor.