AKTUEL-Bob Dylan geliyor

bob dylanBob Dylan 31 Mayıs İstanbul konseri, resmi sitesinden duyuruldu. Haftalardır ortalıkta dolaşan ‘Bob Dylan Türkiye’ye geliyor’ söylentisi, efsanevi müzisyen ve şairin resmi internet sitesinden doğrulandı.
Sitede konserin 31 Mayıs’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenleneceği belirtilirken, biletlerin ne zaman satışa çıkarılacağı açıklanmadı.
Dylan, son konserlerinde gitardan çok klavyeyle ‘iştigal etmekle’ eleştirilse de, setlist’ler hayranlarının ağzını sulandırmaya yetiyor. Zira İstanbul seyircisine farklı muamele göstermezse, ‘Like a Rolling Stone’, ‘Highway 61’ ve ‘Ballad of a Thin Man’ gibi klasiklerin yanı sıra, 2006 tarihli ‘Modern Times’ albümünün öne çıkan şarkısı ‘Thunder on the Mountain’ kesin çalınacak şarkılar arasında. Dylan ve ekibi ‘Masters of War’, ‘Desolation Row’ ve ‘Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again’ sürprizleriyle de izleyicileri coşturabilir. Fakat ekip ‘All Along the Watchtower’ı bitirdiğinde yeni bis için alkışlamaktan vazgeçin; zira konserleri bu şarkıyla bitirmek Dylan’ın geleneği…