SPOR-Quaresma olmazsa başka yıldız alırız

quaresmaDenizli’ye: Hocamızın kalitesi ortada. Ligi biliyor, kariyerli. Biz ondan, o bizden memnun. Ancak her zaman B planımız vardır. Quaresma’ya: Geleceğini belirleyecek bir imza atacak. Kararsız kalması doğal. Quaresma olmazsa, başka yıldız alırız.

Aziz Yıldırım’a: Rüştü’nün rakip takımda oynayan arkadaşıyla konuşurken, “Çıkın, kaybedin” demesini mi istiyorlar!

Beşiktaş-Huzurlarınızda futbolun patronu!
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, FANATİK’e son gelişmeleri değerlendirdi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli’yle devam kararından, Quaresma transferine ilgi çekici ifadeler kullanan ‘Beşiktaş’ta futbolun patronu’, Aziz Yıldırım-Rüştü tartışmasına da değindi. Lafı uzatmaya gerek yok, söz Serdal Adalı’da…

‘Denizli’den memnunuz’
Her aklı selim Beşiktaşlı gibi yönetim olarak bizler de, Denizli ile önümüzdeki yıl devam etme düşüncesi içerisinde olduk. Ancak her zaman B planımız vardı, her zaman da olacak. Bu doğrultuda Schuster’in gündeme geldiği doğrudur. Eğer Denizli bize ‘hayır’ deseydi, Alman hoca takımın başında olabilirdi. Bunlar normal şeyler. Hocamız takımı çok iyi tanıyor, ligi biliyor, kalitesi de ortada. Bu konuda eleştiriler olsa da doğrusunu yaptık. Hocamız bizden, biz hocamızdan çok memnunuz.”

‘Gerekenleri yapıyoruz’
“Bize herkes Quaresma’yı soruyor, hep bu oyuncuyu konuşuyor. Şu bilinsin ki, bu transfer için yapılması gereken ne varsa yaptık ve yapıyoruz. Yani bizden yana en küçük geri adım yok. Aksine üzerine gidiyoruz. Asıl sorun oyuncuda. O da haklı olarak ciddi bir karar verecek. Bu yüzden endişeleri var. Elimizde alternatifli bir liste var. En iyisini seçeceğiz, takıma fayda sağlayacak isimleri renklerimize bağlayacağız.”

‘Sıkıntılar çözülecek’
“Nakit akışındaki sorunlardan dolayı ödemelerde gecikmeler yaşanabiliyor. Yönetim olarak tüm ağırlığı öncelikli olarak bu noktaya verdik. Bütçemizi fazla zorlamadan, ona göre takviyeler yapacağız ki sezon ortasında sıkıntı yaşamayalım. Şunu da söylemek gerekir, Türkiye şartlarında çok yüksek maliyetli isimler var. Bunların takıma o derece katkısı olmadığı gerçek. Bu konuda çalışmalarımız var.”

‘Yıldırım işi biliyor’
“Aziz Yıldırım bu işi çok iyi biliyor. Şampiyonluğu kaybettiği her sezon ortaya bir şeyler atıyor ve gündemi değiştiriyor. Yine aynısı oldu. Biz fazla ciddiye almıyoruz, ama Rüştü için sarfedilen sözler ayıbın da ötesinde. Ne yani, Rüştü rakip takımdan birisiyle konuşurken, ‘kazanın’ demesin de, ‘Fener’e yenilin’ mi desin!”