SPOR-Quaresma’da son dakika

quaresmaMustafa Denizli reçeteyi yazdı: Sezonu ilk biz açacağız. Ön elemelerde sürpriz yaşamamak ve lige hazır girmek için tüm transferleri kampa kadar bitirmeliyiz.
Sezonu dördüncü sırada bitiren Beşiktaş, soluk almadan yeni sezon hazırlıklarına başlıyor… Teknik direktör Mustafa Denizli’yle yola devam kararı alan Kara Kartallar’da, tecrübeli çalıştırıcı yeni sezonun
planlamasını da hazırlamış durumda. Yönetime kadrosunda görmek istediği isimlerin listesini veren Denizli, “Avrupa Ligi için iki tane ön eleme maçı oynayacağız. Futbolda her şey var. Bu tür eleme maçlarında her türlü sürpriz olabilir. Bunlara izin vermemek adına, mümkün olduğunca transferleri bitirmek zorundayız. Hemen harekete geçmeli ve tüm futbolcular kampa hazır gelmeli. Zaten fazla oyuncuya da gerek yok. Orta saha ve forvete birer takviye ile kampa sorunsuz gireriz. Geçen sezon transferde son güne kalmanın bedelini ağır ödedik” dedi.

Quaresma’da son dakika
Bu arada Ricardo Quaresma konusunda da flaş bir gelişme yaşandı. Portekizli futbolcunun İtalyan basınına bir açıklama yaptığı bildirildi. Quaresma, “İnter’den ayrılacağım kesin. Ancak şu anda Portekiz’e geri dönmek gibi bir niyetim yok. Kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum” ifadesini kullandığı kaydedildi.