SPOR-Ferrari gözden çıkarıldı

ferrariBeşiktaş’ta Ferrari defteri büyük beklentiler ve güzel günlerle açıldı, kötü kapanmak üzere… Sezon başında transfer edilen ve ilk haftalarda Sivok ile çok iyi bir ikili olduğu yönünde izlenimler verip, “Beşiktaş’ın son dönemdeki en olumlu transferi” yorumlarına yol açan İtalyan, istikrarını koruyamayınca kısa sürede gözden düştü. Özellikle son dönemde çok sık sakatlık problemi yaşayan deneyimli savunma oyuncusunun yarattığı tek sorun bu da değildi. Sahada beklentilerin uzağında kalan Ferrari, saha dışında ise hayli hızlıydı. İstanbul gecelerine takımdan ve ligden çok daha çabuk uyum sağlamayı başaran İtalyan, sık sık vukaatlarıyla magazin basınına konu oldu. Bekarlığın tadını çıkaran Siyah-Beyazlı futbolcu, birçok mekanda görüntülendi, alkollü araç kullanıp ehliyetini bile kaptırdı.

Büyük olasılıkla ülkesine dönecek
Bu tip konular sebebiyle defalarca hem yönetim hem de teknik heyet tarafından uyarılan Ferrari, bir türlü futbola dönemedi. Oyuncularına tanıdığı özgürlükler ve anlayışlı kişiliği ile bilinen teknik direktörü Mustafa Denizli’nin de sabrını taşıran İtalyan futbolcu için yönetim de beklenen kararını verdi. Artık gözden çıkarılan Ferrari için gelecek tekliflerin değerlendirileceği, bazı İtalyan kulüplerinin de öneri için hazırlandığı öğrenildi.

Sabaha kadar Sortie’de!
İstanbul’un en önemli eğlence mekanlarından Sortie’nin önceki günkü açılışına teknik direktör Mustafa Denizli de katıldı. Ancak Denizli, mekanı gece 23.00 gibi terk ederken, 01.00’de ise Sortie’ye Ferrari geldi. Sevgilisi Lara Surol’la 03.00’e kadar mekanda eğlenen İtalyan futbolcunun bu kaçamağı, gazetecilerin gözünden kaçmadı.