SPOR-Kartal’da transfer rüzgarları esiyor

besiktas_antremandaKartal’da herkesin birbirine sorduğu “Kim gidecek” sorusuna yanıtı Denizli verdi: Ernst, Delgado ve Ferrari dışında herkes ayrılabilir. Ligde bekleneni veremeyen Beşiktaş’ta transfer rüzgarları sert esiyor. Bursa’da kiralık oynayan Zapo da dahil edildiğinde 10 yabancı oyuncusu bulunan Siyah-Beyazlılar’da birçok lejyoner ismin gitmesi kaçınılmaz görünüyor.

Bu konuda yönetime rapor hazırlayan teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok net bir ifade kullanıp, “Ernst, Delgado ve Ferrari dışındaki yabancılarımız gidebilir” dediği kaydedildi.Bobo, Tello ile Sivok’tan da son derece memnun olduğunu ifade eden kurt hoca, “Uzun süredir Beşiktaş’ta bulunan bu oyuncular, kulübün yapısını iyi biliyorlar. Ancak tatmin edici bir teklif gelirse değerlendirelim” yorumunu yaptığı belirtildi.

Holosko’ya gelince…
Denizli’nin Holosko konusundaki düşünceleri ise şöyle: Holosko’nun transferinden ziyade istikrarını sağlamamız gerekiyor. Onun için Dünya Kupası önemli. Kendisini gösterir ve ciddi bir teklif alırsa, ayrılabilir…