SPOR-Denizli, Deco’yu tercih ediyor

quaresma27Quaresma’nın ‘Şampiyonlar Ligi ısrarı’ üzerine Yıldırım Demirören bu transfere el koydu. Bizzat İtalya’ya gitme kararı alan Başkan’ın, Portekizli oyuncunun menaceriyle masaya oturacağı bildirildi.

Beşiktaş’ta tek gündem maddesi var: Ricardo Quaresma… Taraftarların ısrarla istediği, teknik heyetin ise temkinli yaklaştığı Portekizli futbolcu için yönetim gecesini gündüzüne katıyor ve transferi bir an önce bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı aracılığıyla, İnter kulübüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar’da Portekizli futbolcunun ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gitmek istiyorum’ demesi, şok etkisi yaratmıştı. İşte bu noktada transferi Başkan Yıldırım Demirören devraldı.

Adalı da destek verecek
Serdal Adalı’yla bir görüşme yapan Demirören’in, “Taraftarlar bu futbolcuyu özellikle istiyor. Biz de Quaresma’yı Beşiktaş formasıyla görmek istiyoruz. Kongrede de bu sözü vermiştik. Ne pahasına olursa olsun, transferi çözmeliyiz. Bu yüzden transferdeki görüşmeleri bundan böyle ben yapacağım” dediği kaydedildi. Serdal Adalı’nın da Başkan’a her konuda destek sözü verdiği belirtildi. Bu hafta içerisinde İtalya’ya gidecek olan Yıldırım Demirören, Milano’da Quaresma’nın menaceri Jorge Mendes’le masaya oturacak ve transfere noktayı koyacak.

Denizli’nin aklı Deco’da
Yönetim Quaresma transferine yoğunlaşmış durumda, ancak teknik direktör Mustafa Denizli’nin aklı dünyaca ünlü başka bir yıldızda… Geçen sezon başında da gündeme gelen Deco’yu Beşiktaş’ta görmek isteyen tecrübeli çalıştırıcının, yöneticilere bu isteğini açtığı belirtildi. Ancak idarecilerde, “Zaten aynı bölgede görev yapan Delgado’ya sahibiz. Deco yerine bir golcüyle kadromuzu güçlendirelim” düşüncesinin ağır bastığı ifade edildi.