SPOR-Delgado’nun kabusu bitti

delgadoSakatlığı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan ve bu seneyi topa dokunmadan geçiren Delgado, “Bir an önce sahalara dönmek ve geçmişi unutmak istiyorum” diye konuştu. Kasığından ameliyat olan ve yaklaşık 1 senedir formasından uzak kalan Matias Delgado’nun sözleşmesi askıya alınmıştı.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin en güvendiği isimlerin başında gelen Arjantinli futbolcu, kabus gibi bir seneyi gerisinde bıraktığını söyledi. Tangocu, “Hiç bitmeyecek gibi geldi. Sadece takım ile çalışmak ve beklemek ile sezonun hiç bitmeyeceğini düşündüm. Şimdi ‘oh be’ diyorum, nihayet kötü günler sona eriyor. Yeni sezonda takıma büyük katkım olacağına inanıyorum. Artık hiçbir sorun kalmadı, çok çalışacağım ve Beşiktaş’a layık olacağım” dedi.

‘Erken başlayacağım’
Sakatlığının nüksetmesi gibi bir ihtimalin bulunmadığını da belirten Matias Delgado, “Problem yaşamamak için antrenmanlarda testler yaptık ve yüzde 100 sağlıklı çıktım. Kısa süreli bir tatilin ardından kamp çalışmalarından önce idmanlara başlayacağım. Maç eksiğimi de hazırlık karşılaşmalarıyla aşmayı planlıyorum” diye konuştu.