SPOR-Denizli antremanda açıkladı

deniliBeşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dünkü antrenmanda basın mensuplarıyla sohbet etti ve ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Başka takımlarının oynadığı maçların Beşiktaş’ın kaderini çizmeyeceğini belirten kurt hoca, “Hiç kimseden bir şey beklemiyoruz. Ne ben, ne futbolcularım, ne yönetim, ne de camia böyle bir beklenti içinde. Birilerinden bir şey bekliyorsak Beşiktaş değiliz. Her şey bizim elimizdeydi. Tablo açık. Kendi düşüncelerimizi gerçekleştirseydik niye birilerine ihtiyacımız olsun?
Bazı şeyler bizi yarışın dışına itti mi, gayet tabii ki itti. Ama ne dün, ne bugün, ne de yarın kimseden hiçbir şey beklemiyoruz. Büyükler kendi işini kendi yapar” dedi.

Ligin son haftasında Bursaspor ile yapacakları maç konusundaki görüşlerini açıklayan tecrübeli teknik adam, “Beşiktaş’ın durumu ne olursa olsun, hedefleri değişmez. Hedefi, büyüklüğüne yakışır şekilde mücadele etmektir. Fenerbahçe de Bursaspor da eşit şansa sahip. İki takım da hak etmiş görüntü gösterdi. Beşiktaş büyüklüğünü sadece şampiyonluklarla sportif başarılarla elde etmedi. Zorluk derecesi aynı olan bir takımla geçen hafta oynadık” diye konuştu.