Spor-Denizli: Son maça kalmaz

mustafadenizliErtuğrul Sağlam’ın “Bizim takımın son haftadaki Beşiktaş-Bursa finalini nasıl kaldıracağını düşünüyorum” sözlerine yanıt veren Mustafa Denizli, “Yarış o maça kadar sürmeyecek. Yüzde 99.9 şampiyonuz” dedi.
İstanbul Belediye’yi erteleme maçında 2-0 yenerek zirveye ortak olan Beşiktaş’ta, tahminleri bir kez daha çıkan Mustafa Denizli, yeni bir gelecek öngörüsünde bulundu. Tecrübeli teknik adam, mutlu sona takımının daha yakın olduğunu ve yüzde 99.9 şampiyonluğu kucaklayacağını söyledi. Denizli, rakiplerin yaşadığı sakatlık sorunlarına kadar herşeyin beklediği gibi olduğunu belirtti.

Erken bitiririz

Kasımpaşa’yı yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, “Son haftadaki Bursaspor-Beşiktaş finalini, ne ben, ne futbolcularım kaldırabilir” diyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a da yanıt veren Denizli şöyle konuştu: “Ertuğrul’un dediği gibi bir sezonun emeğini tek 90 dakikaya sığdırmak hoş değil. Ama merak etmesin, bizim işi son haftaya bırakmaya niyetimiz yok.”

‘Kopmalar başlayacak’

Geçtiğimiz sezon 9 puan gerideyken şampiyon olacaklarını söylediğini hatırlatan Denizli, “Bizim sezon başında yaşadığımız sakatlık ve benzeri sıkıntıları şimdi rakiplerimiz yaşıyor. Biz o dönemi az hasarla atlattık. Rakiplerimiz önümüzdeki haftalarda daha puanlar kaybedecek. 30. haftadan sonra büyük kopmalar olacak ve biz istediğimizi elde edeceğiz” dedi.