Spor-Beşiktaş Büyükşehiri devirdi 2-0

bjksevincBeşiktaş, 18. haftanın erteleme maçında Büyükşehir Belediyespor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-0 mağlup etti. Siyah Beyazlılar sahaya “ Elazığlı vatandaşlarımızın ve Şili halkının acısını paylaşıyoruz” yazılı pankartla çıkarken; karşılaşma, Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Siyah Beyazlılar 62. dakikada Holosko’yla durumu 2-0 yaptı ve bu golle rakibinin bütün direncini tüketti. İkinci golden sonra oyunun tüm kontrolünü ele geçiren Beşiktaş, maçı rölantiye aldı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak önemli bir mücadeleyi 3 puanla tamamladı.

Kulüpten maç ile ilgili yapılan açıklama şöyle: “İki takımın da kontrollü başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında orta alanda baskılı oynayarak Takımımız’ın oyun kurmasını engelleyen Büyükşehir Belediyespor, hızlı hücumlarla sonuca gitmeye çalıştı. 20. dakikadan sonra toparlanan ve Tello’nun başlattığı ataklarla tehlikeli olmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız, Ekrem ve Bobo ile gole yaklaşsa da Hasagiç’i geçmekte zorluk çekti. İyi kapanarak Takımımız’ın pozisyona girmesini engelleyen ve savunma anlamında büyük bir direnç gösteren Büyükşehir Belediyespor’un direnişi 43. dakikaya kadar sürdü. İbrahim Üzülmez’in başlattığı pozisyonda ceza sahası içinde topla buluşan Bobo’nun vuruşu Siyah Beyazlılarımız’ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İki ekibin de onbirlerini koruyarak çıktığı ikinci yarıya baskılı başlayan Takımımız, ilk dakikalarda etkili pozisyonlar buldu ancak Nsumbu-Efe değişikliğiyle baskıyı atlatan rakibimiz daha fazla üstümüze geldi. Kısa sürede toparlanan Siyah Beyazlılarımız 62. dakikada Holosko’yla durumu 2-0 yaptı ve bu golle rakibinin bütün direncini tüketti. İkinci golden sonra oyunun tüm kontrolünü ele geçiren Ekibimiz, maçı rölantiye aldı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak önemli bir mücadeleyi 3 puanla tamamladı”