Spor-Murat Aksu’nun listesi…

murataksuBaşkanlık hesapları yapan Murat Aksu’nun listesi günler öncesinden belirlenmişti, dün kesinleşti. İşte Aksu’nun yola çıktığı isimler… Ali Baransel: İletişim konusunda ve idari yapılanmada son derece tecrübeli. Aksu’nun yönetiminde ikinci başkan olması bekleniyor.Murat Akdoğan: Beşiktaş Anonim Şirketi’nin idari konusunda ve yeni projeler geliştirmede kulübe katkısı olacaktır.
Kemal Gençer: Daha önce görev yaptığı dönemde olduğu gibi, Aksu’nun seçilmesi halinde yine basketbol şubesiyle ilgilenecek.Emre Berkin: Yeni yönetim tarzı ve pojeler geliştirmede, Murat Aksu’nun en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Merdan Araz: Kulübün ekonomik yapısının başında olacak. Araz, yeni kaynaklar yaratmada öne çıkan bir isim olarak göze çarpıyor.Faruk Pala: Siyah-Beyazlı kulübün en eski üyelerinden… Camianın yakından tanıdığı ve çok güvendiği bir tecrübe…
Gülengül Altınsay: Beşiktaşlı taraftarların çok sevdiği İbrahim Altınsay’ın eşi, ayrıca Beşiktaş’ın maçlarını yakından takip eden spor yazarı…Bahri Büyükhanlı: Daha önce de başarıyla gerçekleştirdiği kulüp yöneticiliğini, kesinlikle bir kez daha tekrarlayacaktır.

Koray Deniz: Beşiktaş Kulübü’nde çok yakından tanınan bir kişi. İdari konulardaki birikimini yönetimiyle paylaşacaktır.

Mahmut Aslan: Mersin’de yaşadığı için, Beşiktaş için tam bir bilmece. Ancak iş hayatındaki başarısını, yönetime de yansıtırsa çok faydalı olacaktır.

Ahmet Çebi: Sporun içinden geldi. Bu birikimini ve tecrübesini, göreve gelmesi aynı şekilde halinde kullanır ve başarılı olur.

Dündar Yetişener: İş hayatında çok başarılı bir kişi. Fakat camia içerisinde çok fazla tanınmıyor. Maddi konularda gerçekten çok iddialı.

Yedek Üyeler

Adnan Dalgakıran: Ürün geliştirme ve pazarlama konusunda bir hayli uzman.

Mine Vargı: İletişim, tanıtım ve marka değerinde çok tecrübeli.

Cihat Kumuşoğlu: Mali yapı ve sponsorluk gibi konularında çalışmaları mevcut.

Ender Çolak: Parasal açıdan yeniden yapılanma ve finans konusunda uzman.

Metin Albayrak: Belli bir kesim dışında etkinliği yok. Ürün pazarlamasına bakacak.

Kadir Kılıç: Derneklerin gözdesi. Bu konuda Aksu’nun en çok güvendiği isim.