Spor-Başkan uyardı

bjkdemirörenMevlana gibi ‘Ne olursan ol gel’ felsefesiyle iktidar-muhalefet ayrımı yapmadıklarını belirten Demirören, ‘Yarış olacak tabii, ama belden aşağı vurmalar ve işin içine siyaseti karıştırmalar Beşiktaş’a zarar verir’ dedi.Yıldırım Demirören, seçime 6 gün kala camiaya sıcak mesajlar verirken, rakibi Murat Aksu’yu da uyardı. Kongrenin, ancak kongre salonunda kazanılacağını belirten Başkan, “Ne ben, ne de arkadaşlarım seçimde şu olur, bu olur demiyoruz. Ama maalesef duyuyoruz, rakam verip ‘bu kadar farkla seçimi alırız’ şeklinde konuşmalar oluyor. Bu, kongre üyelerine yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. Kimse üyelerin oyuna ipotek koyamaz. Listeler, projeler ortaya konur, Beşiktaş’ta oy atma hakkına sahip olan üyelerimiz en doğru olanı tercih ederler. Ben kulüp başkanı ve bu göreve talip olan biri olarak herkesi kucaklıyorum ve Mevlana gibi ‘Ne olursan ol, gel’ felsefesi ile iktidar ve muhalefet ayrımı yapmıyorum. ‘Her şeyden önce Beşiktaş gelir’
Seçimde elbette yarış, rekabet olacak. Ama belden aşağı vurmalar, hakaretler, işin içine siyaseti karıştırmalar kimseye yarar getirmez. Tam aksine, zarar verir. Her şeyden önce Beşiktaş gelir” dedi.
Daha önce başkan adaylığı gündeme gelen Metin Keçeli, sürpriz bir şekilde Yıldırım Demirören’in listesine girdi. Bunun yanı sıra, eski yöneticilerden Emin Önal, Orhan Saka ve Engin Baltacı’nın adaylıkları da kesinleşti. Demirören’le birlikte seçime girmesi daha önce beli olan diğer isimler şunlardı: Prof. Mete Düren, Fahrettin Curoğlu, Doğan Küçükemre, Cengiz Zülfikaroğlu, Erdoğan Toprak, Alaattin Aykaç Ve Serdal Adalı.Başkent’te dün gece Sheraton Otel’de çok geniş kapsamlı bir toplantıya katılan Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi, buradan daha önce aldıkları desteği zirveye çıkardılar. Ancak camiada konuşulan olay çok farklı… Daha önce aynı desteği başkan adayı Fikret Orman’a veren Ankara’nın, seçim günü son anda ani bir dönüşle Demirören’i desteklemiş olması… Kulislerde, bu kez de benzer bir olayın yaşanabileceği konuşuluyor.