Spor-“Tüm sıkıntıları bertaraf edeceğiz”

bjkBelediye yenilgisi sonrasında ‘Ya hataları ya da hata yapanları bertaraf edeceğiz’ diyen teknik direktör Mustafa Denizli’ye, takım kaptanları mesaj gönderdi, şampiyonluk sözü verdi.İbrahim Üzülmez:
“Taraftarlarımızın desteğiyle geçen sezon bu takım 2 kupa aldı. Yaşananlardan dolayı üzgünüz. Ama önümüzde lig var. Bütün takım arkadaşlarıma inanıyorum. Bu takım başarılı olacaktır. Başarı için camia olarak kenetlenmeliyiz. Sahada takım ruhunu yakalarsak, başarılı oluruz. İkinci yarıda bazı arkadaşlarımız çok daha iyi performans gösterecektir. Genç oyuncuların bu büyük camianın değerini bilmesi gerekiyor. Onlar, ‘bu takımda nasıl kalıcı olurum’ mücadelesi içinde olmalılar. Çok kaliteli genç oyuncularımız var ve çok da başarılı olacaklarına inanıyorum”İbrahim Toraman:“Geçen sezonki mutluluğu bu sene de yaşamak istiyorduk. Türkiye Kupası’ndan elendik, ama asıl önemli hedef Süper Lig şampiyonluğudur ve hala önümüzde duruyor. Tecrübeli takımız, şu an olumsuz bir hava olabilir ama ikinci yarının başlaması ile bunu kırabiliriz. Önemli transferler yapıldı. Lig şampiyonluğu asıl hedeftir. Artık elimizde Süper Lig şampiyonluğu hedefi kaldı. Buna inanıyoruz. İlk maçımızdan itibaren taraftarımızı da yanımızda görünce hedefimize varacağız.”
Mert Nobre:“İki forvetle oynamak benim de sevdiğim bir şey. Ama şu unutulmamalı ki şu anki sistemle geçen sene 2 kupa aldık. Artık geçmişten ders alıp önümüze bakacağız ve şampiyon olacağız. Kimse kaybettiği için mutlu olamaz. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz ve herkes şampiyon olmak istiyor. Bir forvet oyuncusu olarak da içinde bulunduğum durumdan memnun değilim. Daha fazla çalışıp daha fazla goller atmak istiyorum. Tek yapmamız gereken geçen seneki performansımıza dönmek. Önümüzde 17 maç var ve sadece 5 puan fark bulunuyor.”
Fabian Ernst:“Son maçlarda aldığımız mağlubiyetler için hepimiz üzgünüz, ama lig kupasını kaldıracak olan bizleriz. Elimizde şampiyonluk var, bu hedef için elimizden geleni yapacağız. Doğrusu kendi performansımdan ve takımın performansından mutlu değilim. Bir maçı kaybettiyseniz hata yapmışsınızdır. Yenildiğimiz maçları çok ufak farklarla kaybettik. Bunlar üzüntü verici. Ama son iki karşılaşmada sergilediğimiz performansla birlikte o kötü görüntü iki katına çıktı.”Necip Uysal:“Önümde uzun bir yol olduğunu biliyorum. Çok çalışıp, takımıma faydalı olmak istiyorum. Beşiktaş’ı layık olduğu yere taşımak için elimden geleni yapmaya hazırım. Taraftarların Ernst ile bana gösterdiği sevgi gösterisi gerçekten güzeldi. Ancak başarılı olmamız için, taraftarların sadece ikimize değil, tüm takıma destek olması gerekiyor. Tribünler hepimize destek verirse, çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu takımın kalitesi ortada. Geçen sene nasıl şampiyon olduysak, yine zirveye kurulacağız.”