Spor-‘Sahipsiz kaldık’

bjksergenA2 takımdaki görevinden ayrılan Sergen Yalçın, “Çok başarılıyız. Rakiplerimize fark attık. Ancak ne yüzümüze bakan, ne de bize sahip çıkan var. Bu iş böyle yürümez…” diye konuştu.
A2 Ligi Marmara Grubu’nda çok başarılı bir performans sergileyen ve oynadığı 16 maçta 43 puan toplayan Beşiktaş’ta, Sergen Yalçın’ın hocalığı bırakması şok etkisi yaratmıştı. Sergen Yalçın’ın yakın çevresine, “Sorunlara rağmen iyi durumdayız. Yüzümüze bakan, gençlere sahip açan yok. O kadar maç kazandık, tebrik bile edilmedik. Başkan’a ulaşamıyoruz, yöneticiler kayıplarda. Rüştü ve Hakan sakat. ‘Kimi alalım’ diye sormuyorlar, 3 senedir 1 resmi maçı olmayan Korcan’ı oynatıyorlar. Madem Korcan’ı düşünüyorlar, A2’de maç eksiğini giderseydi… Böyle sahipsiz, düzensiz yerde kalmanın anlamı yok. Görevi bırakmaya mecburum” dediği bildirildi. Olaylardan dolayı Altyapı Genel Sorumlusu Gökhan Keskin’in de büyük rahatsızlık duyduğu ve kongre sonrasında yeni yönetimle durumu masaya yatıracağı belirtildi.
Yönetim ise faturayı Sergen Yalçın’a kesti. Yalçın’ın kendi isteğiyle ücret almadan çalıştığını belirten idareciler, “Çocukları yüzüstü bıraktı. Sıkıntılarını bizimle paylaşması, Denizli’yle konuşması gerekirdi. Yakıştıramadık” dediler.