Spor-Aralık kabusu!

bjkboboLige kötü başladıktan sonra 8’de 8’lik zafer serisiyle zirveye tutunan Beşiktaş, rüyadan Aralık ayında uyandı… Kara Kartallar, 2009’un son ayını 1 galibiyet bile alamadan kapattı.
4 Aralık 2009    Beşiktaş-Diyarbakır: 0-0
8 Aralık 2009    Beşiktaş-CSKA Moskova: 1-2
13 Aralık 2009    Manisa-Beşiktaş: 1-1
18 Aralık 2009    Beşiktaş-Bursa: 2-3
22 Aralık 2009    Manisa-Beşiktaş: 2-1
Beşiktaş için kabus günleri bitmiyor! Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlılar, daha sonra üst üste 8 galibiyet alarak zirveye tutunmuştu. Üst üste kritik deplasmanlardan ve zorlu maçlardan zaferlerle ayrılan Mustafa Denizli ve öğrencileri; Fenerbahçe derbisi ve Manchester United deplasmanından alnının akıyla çıkmayı başarmıştı. Beşiktaşlılar tam ‘liderlik geliyor’ derken, işler tersine döndü. 29 Kasım’daki Sivasspor galibiyetinin ardından Kara Kartallar galibiyet yüzü görmediler. Kartal’ın düşüşü Diyarbakırspor maçıyla başladı. Evindeki kritik sınavdan beraberlikle ayrılan Siyah-Beyazlılar, sonrasında İnönü’de CSKA Moskova’ya yenildi ve Avrupa defterini kapattı.
Manisaspor deplasmanında da şok bir puan kaybı yaşayan Denizli ve öğrencileri, Bursaspor önünde 2-1 öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği 2 şok golle sahadan mağlup ayrıldı. 2009’un son maçında Manisaspor’a mağlup olan Beşiktaş, çifte kupa kaldırdığı seneyi üzüntüyle noktaladı.