Ferrari sürekli maske ile oynayacak!

ferrariFerrari sürekli maske ile oynayacak!.. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren, kaleciler Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan’ın 4 ile 6 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.
Düren Ayrıca Mateo Ferrari’nin de sezon sonuna kadar maskeyle maçlara çıkacağını da sözlerine ekledi.
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Düren, “Kalecilerimiz uzun süre takımdan ayrı kalacaklar, ama bir kaleci transferi yapılacağını sanmıyorum” derken, Ferrari’nin 1 hafta ya da 10 gün sonra ameliyat edileceğini, ameliyattan 15 gün sonra takıma katılacağını ve sezon sonuna kadar da maskeyle oynayacağını belirtti.
Mete Düren, sakatlıkların çoğunluğunun kemik kırığı olması nedeniyle bu durumu sadece şanssızlık olarak değerlendirmek gerektiğini vurguladı.
“FERRARİ SEZON SONUNA KADAR MASKEYLE OYNAYACAK”
Ferrari’nin, göz çukurunu çevreleyen kemiğin kırılması nedeniyle 3 ay maskeyle oynamak zorunda olduğunu vurgulayan Mete Düren, “Yani sezon sonuna kadar maskeyle oynamak zorunda. Ferrari’nin kırığı normal şartlarda kendiliğinden düzelecek bir kırık ama, daha sonra bu oyuncunun aynı yere tekrar darbe alma ihtimali var. Bu da daha ciddi sorunlara neden olur. Bu sebeble ameliyat öneriliyor. 1 hafta sonra Ferrari’yi ameliyat edeceğiz. Ameliyatın ardından 15 gün dinleme döneminden sonra, maskeyle çalışmalara başlaması gerekiyor. Üç ay maskeyle oynamak zorunda. İbrahim Toraman maskeyle oynayamadı, ama onun sorunu burun köküydü, fakat Ferrari’de sorun olmaz, çünkü bu maske gözlük gibi duracak” dedi.
“Rüştü ve Hakan Arıkan 4 ile 6 hafta sahalardan uzak kalacak” diye
n Düren, “İki kalecimiz de devre arası çalışmalara katılamayacak. Bu durum nedeniyle bir kaleci transferi yapılacağını düşünmüyorum. Yola bu şekilde devam edilecek” şeklinde konuştu.
SAKATLIKLAR KEMİK KIRIĞI, BU SADECE ŞANSSIZLIKLA AÇIKLANABİLİR
Sakatlarının sayısısının çok olduğunu kaydeden Mete Düren, “Bunlar araştırıldığında, çoğunluğunun adale ve bağ sorunu olmadığı, çarpışmadan kaynaklanan kemik sorunu olduğu ortaya çıkıyor. Holosko’nun gibi maçta gelen bir darbe sonucu kemik kırığı. Bunları engellemek mümkün olamaz. Dolayısıyla bunu art arda bir şanssızlık olarak nitelemekten başka bir şey yapılamaz” diye konuştu.