Spor-İsmail: Elimizden geleni yapıyoruz

ismailkoybasiBeşiktaş’a 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile bu sezon başında Gaziantepspor’dan transfer olan İsmail Köybaşı, Siyah-Beyazlı takımın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının kendilerini üzdüğünü, ancak futbolun güzel olan taraflarından birini yaşadıklarını söyledi.
İsmail Köybaşı şöyle konuştu:
“Bu durumu bir düşüş olarak değerlendirmiyorum. Futbolun içinde zaman zaman bu tip durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Futbolun güzel olan taraflarından biri de budur. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Son iki maçta ortaya koyduğumuz mücadele ve en azından yenilmemiz bizim iyi durumda olduğumuzun bir başka göstergesidir.”
İsmail, Beşiktaş kaptanı ve kendisi ile aynı bölgede görev yapan İbrahim Üzülmez ile rekabetinin sürdüğünü belirterek, “Rekabet her zaman başarıyı getirir. Bu durum her takım için aynıdır. İbrahim ağabey ve benim yaptığımız işler ortada ve herkes nasıl oynadığımız görüyor. Bu durumdan kazançlı çıkan Beşiktaş olacaktır. Ben de, İbrahim Ağabey de, forma şansı buluyoruz. Aramızda tatlı bir rekabet var ve her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
İsmail, Beşiktaş’a transfer olmasını doğru bir karar olduğunu açık bir dille ifade ederken, Süper Lig’in 17. haftasında oynayacakları Bursaspor maçı ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Bursaspor maçı bizim için önemli bir viraj olacaktır. Sezonun ilk yarısını nerede tamamlayacağımız bu maçın ardından ortaya çıkacak. Cuma günü İnönü Stadı’nda kendi seyircimiz önünde galip gelerek ilk yarıyı moralli kapatmak istiyoruz.”