Gol yiyince çıkaramazsın

sinanvardarZirve yarışı içinde olan rakipleri G.Saray, F.Bahçe, Kayseri ve son olarak da Trabzon’nun 3’er puan aldığı haftada Beşiktaş’ın puan kaybına tahammülü yoktu… Siyah- Beyazlılar, bu anlamda stresli bir maça çıkıyordu. Karşılaşmaya da gayet iyi başladılar ve baskılı futbolunun meyvesini 24. dakikada Bobo ile aldılar. Ancak ne olduysa atılan o golden sonra oldu. Baskılı oynayan, oyunu rakip kaleye yıkan Beşiktaş’ın yerinde yeller esiyordu. Hal böyle olunca 32. dakikada Kalabane kesti cezayı.
Her zaman söyledik. Beşiktaş kalesinde gol görmüyor. İyi hoş ama atamıyor da… Eğer gol yerse ikinci golü bulması çok zor. Defansı çakılı oynadığı, orta sahası defansa dönük olduğu için forvetler iyi beslenmiyor ve Beşiktaş, gol bulmakta zorlanıyordu… Nihat dün gecede çok kötüydü. 2-3 net fırsatı harcayan milli oyuncu eski günlerini hala mumla arıyor… İlk yarını sonunda 1-1’lik skorla soyunma odasının yolunu tutan Beşiktaşlı futbolcular ikinci yarı biraz daha arzulu gözüktüler.
Mustafa Denizli, 77. dakikada Tello’nun yerine Nobre’yi oyuna sokarak çift forvete döndü. Bu dakikadan itibaren de Beşiktaş, Manisa kalesini abluka altına aldı. Pozisyon üstüne pozisyona giren Beşiktaş aradığı golü bir türlü bulamadı… Nihat ilk yarıdaki cömertliğini ikinci yarı da gösterdi… Ve 2 puan Manisa’da bırakıldı…