Seçkin Piriler: Kaan Tangöze beni çocuklarımın önünde dövdü

Seçkin Piriler eski eşi Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla karakola gitti. Piriler, Tangöze’nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu. Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural’a açtığı davayı geri çekmesi için dün gece 2016 yılında boşandığı eski eşi manken Seçkin Piriler’in evine gittiği iddia edildi.

İddiaya göre; Piriler, davadan vazgeçmeyeceğini söylediği için ünlü soolistin kendisini 2 çocuğunun önünde darp ettiğini öne sürdü. Seçkin Piriler kavga sonrası avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte soluğu Etiler Polis Karakolu’nda aldı. Şiddet gördüğünü söyleyen Piriler, Tangöze’nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu. Çıkışta gazetecilere görüntü vermek istemeyen ve aracına binen Piriler, soruları yanıtsız bıraktı. Karakol çıkışında hastaneye giden Piriler’in suratında morluk olduğu görüldü.



Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze, 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile aşk yaşadı ve bu olay ikilinin boşanmasıyla sonuçlandı. Kaan Tangöze boşandıktan bir süre sonra bu kez Kıvılcım Ural ile evlendi ve çitfin geçtiğimiz günlerde kız çocuğu dünyaya geldi. Yaşananlar sonrası Piriler oğullarının babalarıyla görüşmelerine kısıtlamalar getirdi. 






Piriler, boşanma protokolüne uymadığı, İstanbul Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine halen devretmediği gerekçesiyle de Kaan Tangöze’ye dava açtı. Seçkin Piriler ayrıca Kıvılcım Ural’ı da kendisine hakaret ettiğini için dava edip tazminat istedi. Piriler, Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem iki çocuğuna 6 ay süreyle yaklaşmama kararı aldırdı.