OdaTv kaynaklarına zarf suçlaması ve zimmetten sonra bahşiş vurgusu!..

Yolsuzluk, rüşvet zimmet soruşturmalarını yazdığı için algı oluşturulmaya çalışılan ve adice bir başlıkla hakkında algı oluşturulmaya kalkışılan Yılların Gazetecisi İsmail Baştuğ’u hedef alan çirkin siyasetçileri ve bunlara alet olan Oda Tv’yi kınadıktan sonra gerçekler bir bir ortaya dökmeye devam ediyoruz.

İşte 2014 yerel seçimlerinde Hürriyet Gazetesinden Yalçın Bayer’in yazısı…Okuyun herkesin gerçek yüzünü görün ve Beşiktaş’ı kimler yönetmiş nasıl yönetmiş hatta İBB’de dahi bizleri temsil etmiş. Kendi çıkarları doğrultusunda bazı medya organları nasıl kullanılmış.

Bayer Beşiktaş Belediyesi Meclis üyesi listelerin nasıl yapıldığını ve listelerde yerlerinin değiştirilen veya çıkarılan meclis üyelerinin bahşiş aldığı iddialarını yazıyor.

 

ODA TV KAYNAKLARINA ÖNEMLİ SUÇLAMALAR

Bu iddialarda adı geçen Mustafa Kantar ve Mustafa Mercan meclis üyesi olduktan sonra Belediyedeki yolsuzluk rüşvet iddialarını yazan ve bu kişilerin meclise bir daha aday olmaması gerektiğini yazan Gazeteci İsmail Baştuğ’a karşı meclisi kullanarak hedef almış. işine evine göz dikmeye varan girişimlerde bulunduğu belirtildi.Yasal olan işlemler ODA TV’ye servis yapılarak yanlı bir biçimde haberleştirilmesi sağlandı. Ayrıca bu kişilerin müfettiş raporlarında da zimmet listesine girdiği ortaya çıktı. Bahşiş ve zarf iddiaları dışında zimmet dosyasına da giren bu kişilerin Oda Tv kaynakları olduğu ve çeşitli medya kuruluşlarını da kullanarak, yanılttıkları ve istedikleri şekilde algı yarattıkları ifade ediliyor.

İşte Gazeteci Yalçın Bayer’in bu haber kaynaklarını da içine alan bahşiş konusu ve yerel seçim öncesi rezaletle ilgili yazdıkları…

HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI YALÇIN BAYER’DEN BAHŞİŞ VURGUSU

– CHP Beşiktaş Belediye Meclis listesinin ‘ayarlanması’ gece yarısından sonra Point Otel’de ‘kotarıldı’.
Operasyon Sarıgül, Hazinedar, Uğur Gedik, Bülent Tatar ve Hüseyin Sipahi’nin organizasyonu ile gerçekleştirildi.
7 ve 8 sıradaki isimler Eyüp Birgin ve Hüseyin Sipahi 4 ve 5. sıralara getirildi.
Büyükşehir Meclisi’ne giden isimler şöyle oldu:
1- Onur Kumbaracıbaşı, 2- Bülent Tatar (5. sıradan geldi), 3- Affan Keçeci, 4- Hüseyin Sipahi (7’den geldi) 5- Eyüp Birgin (8’den geldi)
BAHŞİŞLERİ KİMLER ALDI
– İsmet Aslan, Mustafa Kantar, Mustafa Mercan gerilere düştü. Listelerde yerleri değiştirilip geriye gönderilenlerden bazıları için ‘bahşiş’ aldıkları öne sürüldü; bir üye bunlar için “Hayatları kurtuldu” esprisi yaptı.
– Kontenjan 1.deki Levent Serdaroğlu’nun yerine Cevdet Bayram getirildi.
– İlçe örgütünün ağır toplarından Hasan Bozkurter’in tepkisini “Partinin tüzüğündeki üye, ikametgah senedinin olduğu yerde politika yapar” diyerek şöyle gösterdi: “O zaman yerel yönetim demenin ne anlamı var. O zaman ‘Toplama yönetim’ densin; bu üyelere karşı bir saygısızlıktır. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmamıştı.”

HABERLER, BELGELER, VİDEOLAR, İDDİALAR, GERÇEKLER…