Prof. Dr. Ahmet Ercan Başkan’dan Soma yardımına ilişkin paylaşım!.. Hazinedar şov yapıyor. Tolga Candaş Işık ne yapıyor?

Ahmet Hoca’dan derslik bir yazı… Kim daha Müslüman!!!
Sosyal medyada Prof. Dr. Ahmet Ercan’ın yazısı ve Beşiktaş Belediye Başkanı hakkındaki düşünceleri dikkat çekti.
“Prof. Dr Ahmet Hocamız yine döktürmüş. Haksızlığa hiç gelemez, anında cevabı yapıştırır. Soma’daki olaylar onu derinden yaraladı bire bir biz biliyoruz. Beşiktaşlıdır Prof. Dr Ercan… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı idi ayrıca… Entellektüel bir bilim adamı olarak tanır biliriz. Saygılıdır ama lafını da esirgemez, kibarca söyler. Geçenlerde Beşiktaş Belediye Başkanını görmüş; “Ne bu ya her yerde fotografın var” demiş. Lütfen kaldırın, Beşiktaşlı sizden hizmet bekliyor” diye de eklemiş. Yani bir tuvalet eksik, şov yapma demeye getirmiş lafı…O günden sonra kalkmıştı çoğu…Zira Belediye Binasını bile fotoğrafıyla giydirmişti Hazinedar. Paralar da nerden çıktı bilmiyoruz, açıklanmadı zira…Prof.Dr.Ahmet Ercan Soma’da yaşananlar üzerine birçok yazı yazdı. Bazı anektodları da Tüm Türkiye ile paylaştı. İşte onlardan biri… Tam bir ibretlik öykü!!!” diye de sosyal medyada yer aldı.
Ahmet Ercan’ın yazısı:
SOMA’DA KİM MÜSLÜMAN?
TC Başbakanı, Soma’ya gelmeden önce bir açıklama yaptı; ezginlerin(mağdur) evgillerine (aile), bir kezliğine olmak üzere 413 TL ölü kaldırma yardımı, yapılacak, ayrıca 1 000 TL/ay, TC’den aylık bağlanacak”. Açıkçası söz verilen yardım, Türk Ulusunun vergilerinden toplanan akça. Kuruşuna dek, gönülden destekliyoruz. Kamuoyunun baskılarına dayanamayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geçen gün televizyonların önüne geçerek üzüntüsünü belirtip, “TFF olarak biz 5 milyon TL yardım yapıyoruz” dedi.
M.H. REKLAM YAPIYOR.
Geçen gün Kanal Türk’de Sayın sunucu Candaş Tolga’nın izlencesine çıkmak üzereyken Candaş’a, yeni CHP’den seçilen Beşiktaş Urbayı (bel.bşk.) Murat Hazinedar aradı; “Candaş’cım, ay sonuna kadar olan konserleri kaldırdım. Konser maliyeti olan 1 milyon TL’yi Soma’ya yolluyacağım. Bunu dillendir, herkes duysun”. Candaş yanıtladı, “Olur başkanım” Çağımlar (gazeteler)
DROGBA YARDIMI GİZLİYOR
Fildişi’li Hristiyan Drogba’nın Soma için kendi vakfından 1 milyon avro(3 milyon TL) Soma’ya bağış yaptığını yazdı. Dün Galatasaray-Erciyesspor karşılaşmasını sekiden(tribünden) izleyen Drogba, bir açıklama yaptı;”Çok kızgınım. Yaptığım yardımı nasıl açık eder, yazarsınız? Ezginlere yapılan yardımın el altından kimsenin bilgisi olmadan verilmiş olması gerekir. Çok üzgünüm” Türkiye’de en büyük bütçesi olan “Diyanet İşleri Başkanlığı” açıklama yapıp, “145 bin cami hocasının aylığından %5 kesip Soma’ya yolluyoruz” demedi. Yardımda bulunmak için ille de müslüman mı olmak gerekiyor? Eğer öyleyse, müslümanlığa kim yakışıyor? 18 Mayıs 2014, Pazar
Kaynak: http://www.ahmetercan.net/index.php?mod=HaberDetay&ID=2372&haber=1