“Camide Şov olur mu?”

Vatandaş, Belediyelerin her Ramazan’da “Şov” yapmaktan kaçınmalarını istiyorlar. İftar çadırlarında çekilen fotoğraflar ve bunların sosyal medya üzerinden servisinin insanları rencide ettiğini belirten Beşiktaşlılar bize gönderdikleri haberde şunları söylüyorlar:
“Bir çok yerde durum aynı ama CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar daha da ileri gitmiş, iftar fotoğrafları yanı sıra “Camileri temizledik” diye ibadethanenin içinde elektrik süpürgeleri ile pozlar vermiş. Kendi facebook ve Tweeter hesabından paylaşmış.
Beşiktaşlılar da bu paylaşımlara tepkili ve: “Camiler ve iftar alanları şov yeri değildir. Dikkatli olmak lazımdır” diyorlar.
Bize gönderilen haber ve mesajlarda, Beşiktaşlılar ayrıca iftar saatleri ve konu hakkında internet sitelerinden bilgi verilmesinin doğru olduğunu ancak, Başkan ve müdürlerin Ramazan ayı nedeniyle iftar çadırlarında iftara katılarlar, yemek yiyenler ve yardım alanların fotoğraflarının tweeter ve facebook sayfalarından paylaşılmasıyla, ihtiyaç sahibi insanların kamuoyunda rencide edildiklerini belirtiyorlar.
Ve ekliyorlar:
“Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” demiş atalarımız, ama insanlığı bıraktık, siyaset ne yazık ki böyle bir şey artık!”