Oynadığımız en iyi futboldu

Slaven Bilic, oyuncularının Tottenham karşısında ortaya koyduğu futbolla Beşiktaş’ın gerçek gücünü gösterdiğini söyledi. “İngiltere’de Galatasaray’ın ardından aldığımız sonuçla, Türk futbolunun gururu olduk” dedi.

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Bilic, takımının dün akşam Tottenham’la 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İngiliz temsilcisi karşısında aldıkları 1 puanın kendisini memnun ettiğini belirten Hırvat teknik adam, “Manchester United ve Real Madrid bile White Hart Lane’den 1 puan çıkarttığında sevinirdi. Bugüne kadar oynadığımız en iyi futboldu. White Hart Lane’deki zemin bizde olsa bu tarz performansları gösterebiliriz” ifadelerini kullandı. Oyuncularını ortaya koyduğu futboldan dolayı kutlayan Bilic, “Telaş yapmadan, oyunu kontrol ederek oynadık. İngiltere’deki Galatasaray maçının ardından aldığımız sonuç, Türk futbolu için gurur verici” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubu’nda oynayacakları Partizan maçlarını da değerlendiren Bilic, “Her şey hâlâ bizim elimizde. Asteras Tripolis şimdi lider. Ancak daha önlerinde 2 Tottenham maçı var. Biz ise 2 kez Partizan’la oynayacağız. Bu mücadelelerin ardından grubun son şekli ortaya çıkar. Henüz biten bir şey yok” diye konuştu.