SPOR: Beşiktaş – Monaco maçı ne zaman?

Beşiktaş Monaco maçı öncesi heyecan dorukta. Beşiktaş fırtına gibi estiği Şampiyonlar Ligi’nde henüz mağlubiyet yüzü görmezken, grubunda da oldukça iddialı bir avantaj yakalamış durumda. Grup liderliği için bu karşılaşmadan da mutlak galibiyet hedefleyen temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Spor severler Beşiktaş Monaco maçının hangi gün ne zaman, saat kaçta ve maç hangi kanalda sorularının cevaplarını arıyorlardı. Beşiktaş maçının canlı yayın bilgileri açıklandı. İşte Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde son detaylar…

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 1 Ekim Çarşamba günü sahasında Fransa’nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento’nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore’nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

Beşiktaş Monaco maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Beşiktaş Monaco maçı 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00’da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa’nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento’nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore’nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

HÜRRİYET, FOTOMAÇ