AKTÜEL: Meteoroloji uyardı!

Bir süredir beklenen yağışlı hava geldi. Meteoroloji’ye göre yağmur etkisini ne zaman artıracak? Yağışlı hava Trakya üzerinden yurda giriş yaptı, sabah saatlerinde bulutlanan hava öğlene doğru İstanbul’da yağmura dönmeye başladı. Yağmurun asıl etkili olacağı gün ise yarın olarak bekleniyor…

Dün etkisini göstermesi beklenen yağışlı hava bugün kendisini hissettirmeye başladı. Sabah saatlerinde Marmara Bölgesi bulutlu bir havaya uyandı, öğlene doğru İstanbul’da başlayan yağmurun yarın etkisini artırması bekleniyor.

İSTANBUL’DA YARIN VE PERŞEMBEYE DİKKAT!
Meteoroloji’nin verilerine göre bugün yerel seviyede etkili olacak yağmurlar Marmara Bölgesi’nin doğusunu ve Batı Karadeniz’i etkileyecek. Yarından itibaren etili olacağı alanı artıracak olan yağışların kuvveti de artacak. Marmara Bölgesi’nin tamamında yarın gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor, yağışlar perşembe günü de etkisini sürdürecek.

DOĞU BÖLGELERDE DE YAĞIŞ VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞMUR
Meteoroloji’nin yayınladığı beş günlük hava durumuna göre bugün başlayan yağışlar hafta sonuna kadar yer yer etkili olacak. Özellikle yurdun kuzey kesimlerini etkisi altına alan yağmur, güney ve batı kıyılarımız hariç tüm bölgelerde yer yer etkili olack.

SÖZCÜ