SPOR: Kartal sezonu açıyor

Kara Kartal 2017-2018 sezonunun açılışını bugün oynayacağı Antalyaspor maçıyla yapıyor. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Süper Lig’de 2017-2018 sezonu başladı. Vodafone Park’ta ceza nedeniyle siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağı mücadele saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER
BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Quaresma, Negredo
ANTALYASPOR: Boffin, Celutska, Diego, Chico, Sakıb, Charles, Zeki, Danilo, Maicon, El Kabir, Eto’o
YAYIN: beİN Sports 1HAKEM: Cüneyt ÇakırSAAT: 21.45STAT: Vodafone Park

KARTAL SEZONA MERHABA DİYOR
Son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, sezonu açıyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son iki sezonu şampiyon tamamlayan ve büyük bir başarıya imza atan siyah beyazlılar, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlıyor.

YENİ TRANSFERLERE TAM NOT
Geçtiğimiz seneki kadrosundan Marcelo ve Aboubakar gibi iki önemli oyuncusunu kaybeden kartal, bu oyuncuların yerlerini yıldız golcü Alvaro Negredo ve Pepe’yle doldurdu. Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonki en iyi oyuncusu Lens’i de Sunderland’den transfer eden siyah beyazlılar, son transferi Medel ile Gökhan İnler’den doğan boşluğu doldurmuş oldu.

İLK MAÇINDA SEYİRCİSİNDEN YOKSUN
Öte yandan Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçında yaşanan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, bu cezasını bu akşam oynanacak Antalyaspor maçında çekecek. Antalyaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekleyebilecek.

SKOR