Arkadaşına kızıp denize atladı! Polis sudan çıkardı

Beşiktaş’ta arkadaşı ile tartıştıktan sonra denize atlayan kişi polis ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.

İstanbul Beşiktaş’ta arkadaşı ile tartıştıktan sonra denize atlayan 29 yaşındaki bir genç polis ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Sudan çıkarılan kişinin ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre; olay, saat 22.00’da Beşiktaş Meydan İskelesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gör; 29 yaşındaki B.Ş., isimli genç arkadaşı ile tartıştıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Birinin suya atmadığına gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle bekçileri sevk edildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçilerden biri, genci can simidinin de yardımıyla kurtararak sahile çıkarttı.

SUDAN POLİS MEMURU ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Suya atlayan bir polis memuru, kişiyi suyun içerisinden çıkardı. Sudan çıkarıldıktan sonra üzerine battaniye örtülen şahıs ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.