7/24 karla mücadeleye devam!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “63 araç, 240 personelden oluşan karla mücadele ekibimiz ve İBB ekipleriyle Beşiktaş’ta oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazırız.” dedi.

Geçtiğimiz hafta kar yağışı bitti derken, bu hafta sonu İstanbul yeni bir kar yağışının etkisi altına girdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüz 19 Mart Cumartesi günü  İstanbul için TURUNCU ALARM verdi.” açıklamasını yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeni bir kar yağışı dalgası şehrimizi etkileyecek. Tüm vatandaşlarımızı zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaya davet ediyoruz.” diyerek vatandaşları uyardı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, “63 araç, 240 personelden oluşan karla mücadele ekibimiz ve İBB ekipleriyle Beşiktaş’ta oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazırız.” dedi.

7/24 aralıksız çalıştılar

İstanbul’da beklenen kar yağışı dünden beri etkisini artırarak devam ediyor. Beşiktaş’ta da yoğun kar yağışı sürerken, gece boyu Beşiktaş Belediyesi ekipleri aralıksız çalışmalarına devam etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kar yağışı hakkında aşağıdaki açıklamalarda bulunarak, vatandaşları uyardı. İşte Başkan Akpolat’ın paylaşımları:

“İstanbul’da 18.00’den itibaren bu akşam yoğun kar yağışı bekleniyor. 63 araç, 240 personelden oluşan karla mücadele ekibimiz ve @istanbulbld ekipleriyle hazırız. Acil durumlarda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.”

Bu sabah yaptığı paylaşımda da Rıza Akpolat, “Karla mücadele ekiplerimiz çalışmalara gece boyunca devam etti. Acil durumlarda Çözüm Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.” dedi.