Çanakkale Zaferi’ni kutladılar!

Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü tüm yurtta kutlanıyor. Kutlama mesajları peşi sıra geliyor!.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ana muhalefet liderleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra parti liderleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da zaferi kutladı.

İşte o mesajlar!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı” ifadeleriyle tören videosunu paylaşarak kutladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni şu şekilde kutladı:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sesinden, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale anlatımı: “Karşılıklı siperler arasındaki mesafe 8 metre, yani ölüm muhakkak…””

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, 18 Mart Çanakkale Zaferini, “107. Yalında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu Kutlu Zaferi bize armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadeleriyle kutladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “#ÇanakkaleZaferi’nin üzerinden 107 yıl geçti. Geride kalan #şehit mektuplarının her bir satırı, her bir cümlesi yüreklerimizi dağlıyor. #Çanakkale’yi geçilmez kılan kahramanlarımızı rahmetle, minnetle, saygıyla yad ediyorum.

#Çanakkale, çok olanın aza, hesap ve planların iman gücüne, demir yığını gemilerin #SeyitOnbaşı’nın sırtında taşıdığı top mermisine yenildiği gündür.

#18Mart, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve milletimizin haykırışıdır: #ÇanakkaleGeçilmez” ifadeleriyle 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesbasında “#ÇanakkaleGeçilmez” diyerek, “Edirnekapı Şehitliği’nde Çanakkale Şehitlerimizi anıyoruz.” ifadeleriyşe tören videosunu paylaşarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” sözleriyle kutladı.