Beşiktaş’ın genç başkanı Rıza Akpolat, çocukla çocuk oldu!..

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kar temizleme çalışmalarının yanı sıra vakit buldukça çocukları ile birlikte karın tadını da çıkarttı!..

Kar temizleme çalışmalarının yanısıra, bembeyaz karın üzerinde çocuklarıyla oynayan Rıza Akpolat kızlarıyla kardan adam yaptı!..
Bunu da;
‘Son olarak kızlarımla kar aktivitemiz… Bu yıl kardan adamın da dengesi şaştı tabi…’ 
diye paylaştı. 

CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLENİYOR
Öte yandan yağan kar nedeniyle temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Şimdi de sokakların temizleme çalışmalarına hız verildiği açıklandı. 
İstanbul’u etkisi altına alan karlı havanın yoğun etkisi Beşiktaş’ta da yaşanıyor. Belediye ekipleri, vatandaşların her hangi bir olumsuzluk yaşamaması için, dün gece boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Konu hakkında Twitter hesabından paylaşımda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Günaydın Beşiktaş. Kar yağışı sebebiyle olumsuzluk yaşanmaması için karla mücadele ekiplerimiz çalışmalara gece boyunca devam etti. Acil durumlarda Çözüm Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. 444 44 55” ifadelerini kullandı.

7/24 KARLA MÜCADELE ETTİLER
Geçtiğimiz Ocak ayında da İstanbul’da etkili olan kar yağışında, Beşiktaş Belediyesi ekipleri, 7/24 çalışmalarını sürdürdü. Başkan Rıza Akpolat, o günlerde de belediye ekiplerinin aralıksız görev başında olduğunu bildirerek, “Emekçilerimiz gece etkisini artıran kar yağışı boyunca görev başındaydı; çalışmalarına devam ediyorlar. Acil durumda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, sokak hayvanlarını da unutmayan Başkan Akpolat, “Can dostlarımızı karlı havalarda yalnız bırakmıyoruz. Ekiplerimiz 7/24 minik canlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Siz de can dostlarımız için kapınızın önüne bir kap mama koymayı ihmal etmeyin.” dedi.

AŞEVİNDEN SICAK YEMEK
Bu ay vatandaşlara karlı günlerde sıcak çorba dağıtan Beşiktaş Belediyesi, Ocak ayındaki kar yağışında da, aşevinden çıkan sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı. Başkan Akpolat, “Yoğun kar yağışı ile mücadele ederken bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerimize Aşevimizden çıkan sıcak yemeklerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Beşiktaş’ımızda ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

GÜÇ BİRLİĞİ YAPTILAR
Beşiktaş Belediye ekipleri, bu ay olduğu gibi Ocak ayında da İBB ekipleriyle koordinasyon içinde çalışarak tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Akpolat, temizlik işleri personeli ile bir araya geldi ve çalışmaları değerlendirdi. Gece gündüz canla başla çalışan tüm ekiplere teşekkür etti. 
Akpolat, aşağıdaki ifadelere yer verdi:
“Beşiktaş’ımızda yoğun kar yağışından kaynaklı olağanüstü süreci sorunsuz atlatmamızı sağlayan emekçilerimizden temizlik işleri personelimizle bir araya geldik ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Onların nezdinde, gece gündüz canla başla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.”
“Yoğun kar yağışı süresince İBB ile eşgüdümlü sokak sokak aralıksız çalışmaları sürdüren emekçilerimize teşekkür ederim. Beşiktaş’ta dayanışmayla her zorluğu birlikte aşıyoruz.”