CHP’li belediyeler Kılıçdaroğlu liderliğinde toplandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek elektrik zamlarının geri alınması çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım!” dedi.  Öte yandan, Kılıçdaroğlu liderliğinde dayanışmayı büyüten ilçe belediye başkanları toplantı gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek elektrik zamlarının geri alınması çağrısıyla birlikte, zamlar geri alınmazsa elektrik faturasını ödemeyeceği çıkışını yapmıştı. Edinilen bilgilere göre;  Twitter hesabından konuyla ilgili kararlılığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım!” dedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin de bu konuda dayanışma içinde olmaları gerektiğini söyledi.

DAYANIŞMA BÜYÜYOR

CHP’li İlçe Belediyeleri bu çağrı sonrası dün bir toplantı yaptı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde başlatılan dayanışmayı ilçe belediyeleri olarak büyüttüklerini, Beşiktaş Belediyesi olarak da ihtiyaç sahibi olanlara her konuda yardımcı olduklarını belirtti.