Geçmiş olsun mesajları yağıyor!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, kendisinin ve eşinin corona virüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANCA BERABER KANCA BERABER”

Emine Erdoğan da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Erdoğan,  “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz” ifadesini kullandı.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum” dedi.

KAYMAKAM BAKAN VE BAŞKAN AKPOLAT’TAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesaplarında yaptıkları paylaşımlarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, “Sayın Cumhurbaşkanım geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin, dualarımız sizinle..” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

“BİR AN ÖNCE SAĞLIKLARINA KAVUŞMALARINI DİLERİZ”

Beşiktaş Jimnastik Kulübü de, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz.” ifadelerini kullanarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÖZEL HABER
Buğurcan Baştuğ