Can dostlar genç başkana emanet!..

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, göreve geldiği günden bu yana hayvanlara büyük bir aşkla yanaşıyor!.. Ailece hayvan sever olduklarını ve sahiplendikleri dostları olduğunu belirten Akpolat, bu konuya ayrı bir önem verdiklerini, barınaklar, kısırlaştırma hizmetlerinin yanı sıra tam tamına 20 ton mama dağıtıldığı öğrenildi. Genç başkan, Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakımevi, Vektörle Mücadele Birimi, Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezi’nin, Beşiktaş’taki can dostlarının refahı için çalıştığını, her geçen gün eksiklikleri giderdiklerini ve hizmet kalitesini geliştirdiklerini söyledi.

Başkan Akpolat, sokak hayvanları için yaptıkları çalışmaları Twitter’daki hesabından paylaştı:

“Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakımevi, Vektörle Mücadele Birimi, Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezimizde, Beşiktaş’ımızdaki can dostlarımızın refahı için çalışan ekiplerimizin yeni yılını kutladım.

Neler mi yaptık;

İlçemizde 150’den fazla noktaya uyarı tabelası yerleştirdik.

30 bin ihbarı değerlendirdik.

6 MOBİVET acil hayvan ambulansı ile can dostlarımızın yanındayız.

18 bin sokak hayvanının hayatına dokunduk; 20 ton mama dağıttık.

Engelli Kedi Ünitesi’ni açtık.

Çalışma saatlerini 7 gün 24 saate çıkardık, personel sayımızı artırdık.

Kısırlaştırma seferberliği başlattık.

Yeni yılda da 7/24 can dostlarımızın yanında olacağız.

Veteriner İşleri Müdürlüğümüz personeli ve Mobivet sokak hayvanları ambulansı ekiplerimiz ile 7 gün 24 saat can dostlarımızın yanındayız. Daima korumaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. #SokakHayvanlarıSahipsizDeğil, onlar bize emanet.”