Beşiktaş Emniyeti’nden çiçekçi, seyyar satıcı, dilencilere yönelik denetim

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde çiçekçi, seyyar satıcı, dilenci ve trafikte su satan kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde çiçekçi, seyyar satıcı, dilenci ve trafikte su satan kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Uygulamaya Beşiktaş İlçe Emniyetine Bağlı asayiş ekipleri, mobil huzur ekipleri, mahalle bekçileri, trafik şube, devriye ekipler amirliği ve zabıta ekipleri katıldı.

Edinilen bilgilere göre; uygulama Beşiktaş’ta özellikle dilenci, seyyar satıcı ve seyyar çiçekçilerin yoğun olduğu Ortaköy, Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Meydan ve Beşiktaş Çarşı’da yapıldı.

Mobil huzur ekipleri, mahalle bekçileri, trafik şube, devriye ekipler amirliği ve zabıta ekiplerinin de katıldığı denetimde seyyar çiçek satışı yapan 3 kişiye kabahatler kanuna göre ceza kesildi ve çiçeklerine el konuldu.

Öte yandan ekipler Ortaköy ve Beşiktaş İskelesinde şüpheli şahıslara GBT yaparken iskele ve çevresine motosiklet park eden sürücülere ise uyarılarda bulundu. İskele ve çevresine park edilen motosikletler kaldırıldı.