Beşiktaş Huzur Toplantısı düzenlendi

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla huzur toplantısı düzenledi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla huzur toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ, ” İstanbul’un en az suç işlenen 4-5 İlçeden biriyiz” dedi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ve halk ilişkilerini geliştirmek ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla huzur toplantısı düzenledi. Toplantıya, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, emniyet birim amirleri, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Emniyet Müdürü Demirbağ, “Bizler sizlere hizmet veriyoruz ama başarılı mıyız başarısız mıyız bugün sizden biz karne alacağız. İstanbul’da Adalar, Silivri, Çatalca ve Şile’den sonra en az suç işlenen ilçeyiz” dedi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ise “Hasan müdürümüz daha önce bu ilçeyi tanıyor olması burada Müdür Yardımcılığı yapıyor olması büyük şans. Ona ve ekibine ben güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda yetkililer, Beşiktaş’ta yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi.

“Beşiktaş’ın huzuru için çalışıyoruz”

Öte yandan, Kaymakam Önder Bakan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Tüm kurumlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile BİR TAKIM çalışması içerisinde Beşiktaş’ın huzuru için çalışıyoruz”

Beşiktaş Kaymakamlığı da toplantı hakkında Twitter’dan şunları paylaştı:

“İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyonunda düzenlenen Beşiktaş Huzur Toplantısı, Kaymakamımız Önder BAKAN başkanlığında, emniyet, belediye ve kurum yetkililerimiz ile muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.”