Rıza Akpolat: Öğretmenler bizim başımızın tacı

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmeler Günü’nü Anadolu Ateşi gösterisiyle kutladı. Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bir birinden renkli dans gösterileri izleyenleri büyüledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da geceye katılarak ‘’Öğretmenler bu ülkenin geleceği için çalışırken biz de her zaman öğretmenlerin yanında olacağız” ifadelerini kullanarak herkesin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediyesi’nin Öğretmenler Günü için düzenlediği etkinliğe Beşiktaş’ta görev yapan öğretmenler aileleriyle birlikte katıldı. Anadolu Ateşi gösterisi izleyenlerden büyük beğeni alırken katılımcılar zaman zaman alkışlarla ritim tutarak gösteriye eşlik etti. Gösteri öncesinde konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şehit olan, atanamayan bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak sözlerine başladı ve şöyle devam etti:

‘’ÖĞRENCİLERİ AVM’LERE HAPSETMEYECEĞİZ”

“Beşiktaş’ta yaşayan bütün komşularımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Göreve gelir gelmez hızlıca Beşiktaş Akademi’yi kurduk. Lise ve üniversiteye hazırlık kurslarını başlattık. Akademi yaklaşık 17 derslik ve bin öğrenci kapasiteli. Göreve gelirken öğrencileri alışveriş merkezlerinin yemek katlarına hapsetmeyeceğiz dedik” ifadelerini kullandı.”

“ÖĞRETMENLER BAŞIMIZIN TACI”

Belediye Başkanı Rıza Akpolat sözlerini şöyle noktaladı:

“Öğretmenler bizim başımızın tacı. Göreve geldiğimiz günden buyana okulların sorunları bize iletildiğinde çalışma arkadaşlarımla birlikte çözmeye çalışıyoruz. Hepimiz çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmasını istiyoruz. Öğretmenler bu ülkenin geleceği için çalışırken biz de her zaman öğretmenlerin yanında olacağız. Zorlukları atlatmanın temel motivasyonu dayanışma olacaktır. Beşiktaş’ta eğitim kurumları bizim en büyük doğal paydaşlarımızdır. Mesleğini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmeler gününü kutluyorum.”

Başkan Akpolat, gösteri sonrasında, muhteşem performansları için Anadolu Ateşi ekibine teşekkür ederek, Anadolu Ateşi ekibi adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’a takdim etti.